Skip to main content

A final d’aquesta temporada es donarà per tancada l’etapa de Xero Gasol al capdavant del primer equip de l’Atlètic.

Durant els vuit anys que Gasol ha dirigit l’equip han estat molts els èxits que l’han acompanyat en aquesta trajectòria, cinc participacions en l’EHL havent aconseguit disputar la Final Four europea en dues ocasions, jugant la final una vegada.

Una lliga i una Copa del Rei sense oblidar les cinc finals disputades, l’última la de la Copa del Rei d’aquesta mateixa temporada, avalen la bona gestió del tècnic sortint, un home de club que ja havia manifestat que seria l’última fent aquesta tasca.

Roger Pallarols, entrenador de prestigi fet també a l’Atlètic on precisament els seus èxits, quatre lligues i dues Copes i les set participacions en l’EHL amb el primer equip de l’Atlètic el van portar a entrenar al CF Junior de Sant Cugat i al RC Polo de Barcelona d’on va passar a l’àrea d’excel·lència de les seccions professionals del FC Barcelona, càrrec que ocupa actualment i que compatibilitzarà amb la banqueta de l’Atlètic.

No cal dir que aquesta reincorporació obre una nova etapa dins del hockey de l’Atlètic perquè l’aportació de Roger Pallarols, pels seus coneixements i noves experiències adquirides va més enllà de la direcció del primer equip masculí.