Fitness

Introducció

Espais Fitness

La sala de fitness compta amb maquinària Technogym de nova generació: màquines de musculació, treball cardiovascular, pes lliure entrenament dirigit o funcional. A més, inclou una àmplia zona polivalent per a estiraments, abdominals i entrenament funcional.

La sala de cycling té 25 bicicletes Technogym i el sistema de Cycling Virtual per oferir les millors prestacions i moltes més hores de sessions pels nostres socis.

La sala d’activitats dirigides és un espai immillorable pel desenvolupament de la nostra àmplia graella amb activitats de diversa intensitat: Zumba, Ioga, Cardiotono, Pilates…

Serveis

Entrenaments
personals

Gaudeix dels nostres entrenaments personals! Es tracta d’un servei completament personalitzat, enfocat a assolir els teus objectius i totalment exclusiu.

Activitats
dirigides

A l’Atlètic t’ho posem fàcil amb 80 sessions cada setmana i amb 20 tipus diferents d’activitats perquè trobis l’opció més adequada a tu!

Preguntes freqüents

És la meva primera vegada en un gimnàs i no sé com funciona. Hi ha alguna persona que em pugui guiar?

Si és la teva primera vegada, pots comentar-ho a Recepció. Ells et posaran en contacte amb el responsable de la secció de Fitness, el Marc Fortuny, que es posarà en contacte amb tu i et farà una breu explicació de com funciona la sala de fitness.

He de portar alguna cosa quan faci una activitat dirigida o vagi a la sala de fitness?

Sí, has de portar roba còmoda, calçat adequat i una tovallola petita. El material de cada activitat la proporcionarà el club.

Vull una rutina d’entrenament personalitzada. Això té un cost addicional?

Al gimnàs tenim rutines variades per a tothom però no estan personalitzades. És a dir, si tens alguna patologia, lesió o objectiu diferent de la majoria, seria millor que ho parlessis amb el responsable i preparèssiu un treball exclusiu com a servei d’entrenament personal.

Com puc consultar els horaris de les activitats dirigides i quin monitor o monitora les fa?

Tens l’horari a la teva disposició amb totes les sessions i quin tècnic les fa. Consulta-ho aquí

Quines activitats dirigides hi ha? Puc fer-les totes?

Les activitats dirigides estan dividides en 4 perfils diferents, segons l’objectiu que tingui cadascú: Activitats cardiovasculars, Força / tonificació, Cos i ment, Aquàtiques.

Cada activitat està dividida en vàries intensitat: baixa, mitja i alta.

Si tens algun dubte de quina activitat fer, recepció o els responsables de les activitats dirigides et guiaran sense problemes.

Puc fer servir les sales si no hi ha cap activitat?

Si, demanant les claus a recepció i firmant un paper de responsabilitat.