Skip to main content

El passat diumenge 24 d’abril es van inaugurar oficialment les noves pistes 4 i 5 de tennis de l’Atlètic Terrassa. Aquestes pistes, antigament d’herba artificial, tenen ara una innovadora superfície de terra batuda artificial, que permetrà gaudir de les sensacions de la terra fins i tot en situacions climàtiques adverses.

A la inauguració el president de l’Atlètic Terrassa, Josep Maria Biosca, i el president de la secció de tennis Toni Borrull van tallar la cinta inaugural acompanyats d’Eduard Güell i Nicolàs Sánchez, dos dels millors jugadors de categoria júnior del món. Biosca va remarcar que aquestes dues noves pistes han de donar “un nou impuls a la secció de tennis, que segur que guanyarà nous practicants”.

L’Eduard Güell i el Nicolàs Sánchez van disputar un set d’exhibició de molt alt nivell competitiu, van pilotejar amb els nois i noies de l’escola de tennis de l’ATHC i van contestar les preguntes i inquietuds dels tennistes més joves de la casa. Durant tot el matí es van programar partidets amistosos a les nostres noves pistes d’alt nivell, i la matinal de tennis va acabar amb un pica pica de germanor.