Skip to main content

1 juliol, 2024 – Triomf del tennis cadet en la 12a edició del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis per Equips “Yellow Cup Tennis’’

 

L’equip femení de la UE Tenispain de Madrid i el masculí del CT València han conquistat la 12a edició del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tennis per Equips Cadet “Yellow Cup Tennis” celebrada a les nostres instal·lacions.

En les finals disputades aquest diumenge, van superar respectivament el CT Torrevella d’Alacant —subcampió també l’any passat— i el CT Barcino, ambdós per 3 victòries a 1.

Per a la UE Tenispain, és el seu segon títol en aquesta categoria després del conquerit el 2014. L’equip ha obtingut la victòria gràcies als triomfs de Lucía Rodríguez davant María Koziar per 2-6 7-5 [10-0], de Vega Aguilar sobre Celia Ansón per 7-6(4) 7-5 i del dobles Rodríguez-Aguilar contra Giaccio-Ansón per 6-3 3-6 [10-8].

L’única victòria del CT Torrevella la va aconseguir Juliana Giaccio davant Sofía Fernández per 2-6 7-5 [10-0]. El tercer lloc ha estat per al CT Sabadell després de vèncer l’altre semifinalista, el CT València, per 3-2.

 

**Finals per a CT Torrevella i CT Barcino**

En la competició masculina, el CT València ha revalidat el títol, aconseguint el seu tercer triomf consecutiu i el cinquè del seu palmarès.

Adrián Climent va vèncer Aleix Galindo per 6-2 6-2, Alejandro Hernández Ramada va superar Enric Novell per 6-3 6-0 i Plató Tsarenko es va imposar a Marc Puigmont per 6-1 6-1. Pel club barceloní, Tito Chávez va sumar l’únic punt derrotant Gonzalo Vedri per 6-1 4-6 [10-4].

El CT Chamartín ha acabat en tercera posició després de vèncer la UE Tenispain per 3-1. En els quadres de consolació, el propi CT Chamartín va guanyar la final femenina davant el CN Sant Cugat per 3-2 i l’Open Marratxí la masculina contra el CT Canal Esportiu Palència per 3-1.