Skip to main content

Toti Guilà s’incorpora a la Junta Directiva de l’Atlètic

El nostre soci, que compta amb una gran experiència en el món de l’hosteleria, formarà part de l’àrea social.

18 Setembre, 2018. La Junta Directiva ha fet oficial aquesta setmana la incorporació del soci de l’AtlèticToti Guilà, a l’àrea social del Club. La tasca de Guilà inclourà la dinamització de l’agenda social i del calendari d’activitats, tant les organitzades pel propi Club per a tots els socis, com les activitats organitzades per les diferents seccions. A més, també tindrà tasques de dinamització del xalet i del servei de restauració. En aquest sentit, el nou fitxatge de la Junta ja ha arribat amb algunes novetats: a partir d’aquest mes de setembre la cafeteria Rístol Can Salas ja no funcionarà amb el sistema de compra prèvia de tiquets i també s’ha incrementat i millorat l’oferta de tapes i snacks dels caps de setmana.

Toti Guilà és soci de l’Atlètic d’ençà que va néixer i ha dedicat gairebé 20 anys de la seva vida al sector de l’hosteleria, explotant diferents locals, bars de copes i restaurants, sempre en l’àmbit local de Terrassa: dos dels indrets més emblemàtic són el Carpeta Diem i la Taverna Guilà. Des de l’any 2010 s’ha especialitzat en els plats preparats, la cuina al buit i la conservació d’aliments, combinant-ho amb puntuals assessoraments a cuines industrials i disseny de cartes per cadenes de restauració.

Amb aquest nou membre a l’àrea social, l’Atlètic busca millorar dia a dia el seu servei, del qual pròximament s’anunciaran més novetats i millores.