Skip to main content

Un nou Camp 2!

La temporada que ve, l’Atlètic tindrà tres camps d’aigua.

15 Juny, 2022. L’Atlètic renovarà el Camp 2 per convertir-lo en un camp d’última generació. Després que la superfície actual sumi ja vint-i-nou anys en funcionament, s’instal·larà gespa artificial i serà el tercer camp d’aigua del club.

D’aquesta manera, a partir de la temporada vinent, tots els nens i nenes de l’Escola de Hockey jugaran en un camp d’aigua des de ben petits, aspecte que ajudarà a millorar qualitativament les condicions, contribuint a una millora de les habilitats presents i futures. També permetrà que la resta de categories puguin entrenar i competir en les millors condicions. Una aposta per la qualitat de les nostres instal·lacions per seguir formant els nostres jugadors i jugadores.

Les obres

El dia 4 de juliol està previst que comencin les obres de renovació de la superfície, així com dels voltants del camp. Aquestes obres, que duraran aproximadament dos mesos, afectaran el dia a dia del club durant l’estiu, però seran un gran pas endavant per l’Atlètic.

La remodelació, a més de la substitució de la gespa, inclou una nova grada pel camp 2, la construcció de banquetes reglamentàries i també la millora dels sistemes de recollida d’aigua. Lligat a això, també es faran actuacions al voltant, pel que fa la vegetació per tal que les arrels no afectin la superfície de joc, i es millorarà l’accés i la Via Àpia.

A l’avantguarda del hockey terrassenc

Des dels seus inicis, l’Atlètic ha sigut un club pioner en el hockey. Un dels trets diferencials sempre han sigut les seves grans instal·lacions.

El 1970 va tenir el primer camp d’herba natural de Terrassa. Ja el 1993, va estrenar el primer camp d’aigua, a l’actual Josep Marquès. El 2008 renovaria la superfície del camp 3, fent el segon camp d’aigua i sent el primer de Terrassa en tenir-ne dos, i ara, el 2022, serà el primer club del Vallès amb 3 camps d’aigua reglamentaris.