Skip to main content

Vuit podis de l’Atlètic als Jocs Escolars de natació

Els nostres nedadors de les categories prebenjamí, benjamí i infantil van fer un gran paper.

18 Febrer, 2020. L’Atlètic va firmar una gran actuació a la final comarcal dels Jocs Escolars de natació que es va celebrar diumenge passat a les instal•lacions del CN San Cugat. Els nostres nedadors van aconseguir un total de 8 podis en les categories prebenjamí, benjamí i infantil.

En la categoria prebenjamí de 1r any, la Valentina Freixa va guanyar en esquena, va fer bronze en braça i vuitena en crol. En prebenjamí de 2n any, l’Emma Belles es va imposar a totes les proves -crol, braça i esquena- i la Queralt Lloveras va acabar en una meritòria quarta posició en crol i braça, a un pas de les medalles. En Roger Ribas i en Jan Casas van ser els participants grocs de la categoria benjamí i els germans Quim i Cesc Bosch els de la categoria infantil: aquests dos últims van fer or a crol i esquena i bronze en crol, respectivament.

A la competició hi van participar fins a divuit escoles i clubs de tot el Vallès i l’Atlètic va tornar a estar a l’alçada amb els seus bons alumnes sumant, a més, grans resultats.