Skip to main content

La xerrada està pensada per a pares, mares, familiars… La canalla fa esport i diuen que l’esport educa en valors… Però no ens enganyem, l’esport per si sol no educa ni ensenya res de res… Només ho farà si l’entorn suma. Estem preparats com a pares per sumar? Reflexions, vivències, idees i punts de vista “diferents” que busquen aconseguir la reflexió interna dels pares per millorar en la gestió educativa de la nostra canalla…

Com a club, volem que els pares, mares i familiars formeu part del procés formatiu del vostre fill i el que volem amb aquest tipus de xerrada és intentar donar pautes i ajudes per tal que aquest procés es gaudeixi.

La xerrada serà impartida per Roger Pallarols, Actualment treballant al Centre d’Excel·lència Esportiva del Futbol Club Barcelona, Responsable dels Programes Barça Talents i Cultura i Valors del FC Barcelona, Graduat en Magisteri amb més de 20 anys d’experiència fent de mestre/tutor de primària. Experiència de director d’Ed. Infantil i Primària de l’Escola El Cim (Terrassa) durant 4 anys. Autor del llibre “Eduquem amb l’esport” de Publicacions Abadia de Montserrat.

També va ser entrenador d’elit d’hoquei herba amb molts anys d’experiència a l’Atlètic Terrassa, al Junior de Sant Cugat i al RC de Polo de Barcelona.  Especialista en gestió d’equips des dels àmbits formatius fins a l’elit, 2n entrenador de la selecció espanyola d’hoquei als JJOO de Londres 2012 i seleccionador espanyol sub-21 al Mundial de l’Índia de 2017.

 

 

 

 

La xerrada es realitzarà el dia 30 de setembre 2023 a les 10.30 h a la sala polivalent del xalet.